Luxueus wonen in een gebouw met tijdloze architectuur

Govaert en Vanhoutte hielden tijdens hun ontwerp van bij het begin rekening met de duurzaamheid van het gebouw zodat het o.a. voldoet aan alle hedendaagse energienormen. Zo woon je gegarandeerd in alle comfort. Om het plaatje volledig te doen kloppen, werkten ze ook het esthetische aspect uit tot in de puntjes. Het design van het gebouw in combinatie met de grote ruimtes en prachtige omgeving bezorgen je het ultieme gevoel van luxe en comfort.

Een ruime,
rustige binnentuin

De binnentuin zorgt ook voor een groen uitzicht aan de achterkant van de appartementen. Alle slaapkamers kijken erop uit. De binnentuin is afgesloten en enkel toegankelijk voor de bewoners van Senzafine. Je vindt er eveneens de inrit naar de ondergrondse parking. Kortom, de ideale plek om te genieten van rust in alle beslotenheid.

hoge plafonds
met grote
glaspartijen

Al onze appartementen hebben een aangenaam ruimtegevoel. Dat willen we nog vergroten door de keuken en living in één ruimte samen te brengen. De hoge plafonds met een vrije hoogte van ca. 2,70 m en grote glaspartijen genereren veel licht in de ruimtes. De grote ramen geven een mooi uitzicht op het ruime terras en trekken de omgeving als het ware naar binnen.

RUST EN NATUUR
MIDDEN IN DE STAD

Senzafine staat gelijk aan exclusief en rustig wonen op een plek waar je volop geniet van het uitzicht. Het water, de Leieboorden, de groene omgeving, een uitstekende verbinding naar het stadscentrum en de ring, ... Doordat het gebouw net buiten het hart van het centrum ligt, ervaar je enkel de voordelen van het stadsleven. Geen druk verkeer, maar een rustige en natuurlijke omgeving met het stadscentrum op wandel- en fietsafstand.

Vlak voor de deur ligt een mooi, breed fietspad waar je een knooppuntenroute van ca. 33 km kunt volgen. Deze route verbindt Kortrijk en Menen. Ook om te gaan wandelen is Senzafine de ideale uitvalsbasis. Het zicht op de Leie en de groene omgeving zijn gewoon van onschatbare waarde. Bovendien zijn de Leieboorden de voorbije jaren enorm opgewaardeerd. Denk maar aan betere infrastructuur, leuke terrassen, zonovergoten plekjes aan het water, ...

Stadscentrum op
15 minuten stappen

Vlak voor het gebouw ligt een breed fiets- en wandelpad aan de oevers van de Leie dat de scheiding vormt tussen Senzafine en de stadskern. Alle voorzieningen liggen dus slechts op een boogscheut van je verwijderd. Ook met het openbaar vervoer kan je vlot naar het centrum. Je hebt er winkels, een bank, een apotheek en de horeca binnen handbereik, zonder de auto te moeten nemen.

Leuke winkeltjes,
restaurants en cafés
op wandelafstand

Kortrijk bruist. De stad ademt ondernemingszin. Naast een prachtig aanbod voor designliefhebbers kunnen ook shopaholics en foodies terecht in de stad. Een brede waaier aan restaurants, gezellige cafés en unieke winkels: meer heb je niet nodig. Bovendien zit de stad niet stil op cultuurvlak: ze organiseert het hele jaar door evenementen voor jong en oud, van theater tot muziek. En als inwoner van Senzafine ben je overal als eerste bij.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info

Ontvang meer informatie

Verstuur